Home
 
 

Intensieve vijfdaagse mediumschap

november 2020

Docenten: 

Janneke Leber, Rosita Belkadi, Laura Hertel,

Myrthe Bruinzeel, Carmen Vreeburg,

Ilse Velle en Diana Mulock

Thema: 'Mediumschap XXL'

Samen ‘opgegroeid’ binnen het mediumschap. Jarenlang met hart en ziel gewerkt om onze passies neer te zetten en verder te ontwikkelen. Ieder op een eigen manier, maar altijd supportend naar elkaar! En ineens wisten we: we gaan onze krachten bundelen.

 

Wij, Laura, Diana, Carmen, Ilse, Rosita, Myrthe en Janneke, bieden jullie een vijfdaagse aan om nooit te vergeten.

Een 5vijfdaagse over datgene waar wij nog altijd vol van zijn: het mediumschap.  Een week voor alle niveaus, van beginners tot mensen met al wat ervaring en van gevorderden tot vergevorderden. We zullen allemaal een eigen groep les geven. Maar we zorgen ook voor een gevarieerd programma, zodat je ons allemaal kunt zien werken of horen spreken. Er zijn:

 

•  Groepssessies

•  Lezingen

•  Demonstraties

•  Meditaties

•  Tutorials

 

We hebben ieder onze eigen kleur, smaak en specialisatie die we met liefde zullen uitdragen. Thema's die aan bod komen zijn:

 

•  Kennismaken met het mediumschap

•  Zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling

•  Trance

•  Filosofie

•  Privé-consulten en demonstreren

•  Storytelling

•  Je eigen relatie met de spirituele wereld

Wanneer:       15 tot en met 20 november 2020
Waar:              Kasteel De Berckt, Baarlo
Kosten:
           595,- euro (op basis van een tweepersoonskamer [Eenpersoonskamer = 695,- euro],

                          ontbijt, lunch, diner en alle lessen)
Aanmelden:  klik hier om je aan te melden!

 

                                     Vierdaagse zielsgraag wandelen augustus 2020

Docenten: Steven de Winter & Myrthe Bruinzeel 

Thema: ‘Van binnen naar buiten, van buiten naar binnen’

Met veel plezier organiseren wij, Steven De Winter en Myrthe Bruinzeel, deze bijzondere vierdaagse in de prachtige natuur van Ossendrecht, Zuid-Nederland. Myrthe heeft al meer dan 10 jaar haar eigen medium praktijk ‘Spirit en Soul’ en Steven is bezieler van wandel meditatie retreats ‘Herbronnen in de Provence’ en ‘Stiltewandelingen in Vlaanderen’.

 

We voelen en merken dat veel mensen, in deze drukke tijden, de connectie met zichzelf kwijt zijn. Samen begeleiden wij jullie daarom graag door een mooi proces van terug verbinding maken met jezelf en herontdekken wie je bent en wat je diep van binnen wil (en niet meer wilt). Je leert ook weer op je intuïtie vertrouwen.

 

Tijdens deze retraite gaan we elke dag al wandelend de natuur in. In Stilte. In bewust-zijn en bewust-voelen. Letterlijk even stilstaan. We gaan vertragen, mediteren, schrijven, voelen, en nog veel meer… we gaan met jullie op zoek naar je prachtige bron, naar je essentie.

 

We laten jullie ervaren dat wandelen en mediteren de weg is naar rust in jezelf, naar de kern van jouw zielsleven. Je gaat dus terug de verbinding aan met jezelf als persoon. Deze dagen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ervaring te hebben met wandelen, mediteren of zelfontwikkeling. 

 

We verblijven in de rustgevende Volksabdij in Ossendrecht. We starten op donderdag 13 augustus om 10 uur en ronden af op zondag 16 augustus om 15 uur.

Wanneer:      13 tot en met 16 augustus 2020
Waar:              De Volksabdij in Ossendrecht
Kosten:           535,- euro (
op basis van eenvoudige eenpersoons-abdijkamer met gedeeld sanitair, ontbijt, lunch, diner

                          en volledig programma)
Aanmelden:  klik hier om je aan te melden!

Vijfdaagse Mediumschap en Tarot

Graag nemen we je mee op een bijzondere week met als thema: Mediumschap en Tarot.

 

Al eeuwenlang worden de kaarten gelegd om inzicht te krijgen in bepaalde situaties of vraagstukken. De tarot spreekt via beeld en synchroniciteit. Waarom trek je op dit moment deze kaart? De beelden vertellen een verhaal dat je duidelijkheid verschaft in je vraag. Maar iedereen die met Tarot werkt zal je vertellen dat het zoveel meer is dan enkel een kaart duiden, dat er ook intuïtief informatie binnenkomt. In deze bijzondere week gaan we de intuïtieve kennis van mediumschap verweven met de oeroude symboliek en kennis van de Rider Waite Tarot.

De tutors

Diana van der Steen staat bekend als een gepassioneerd en vakkundige leraar in de tarot. Zij zal met overgave haar kennis overdragen deze week.

 

Myrthe Bruinzeel heeft jarenlange ervaring in het lesgeven in mediumschap en zal je deze week uitdagen om vanuit de intuïtie te werken met de tarot.

 

 

De lokatie en groepssamenstelling

Omdat we op dit moment in een bijzondere tijd leven hebben we gekozen voor een kleine groep mensen (max. 14 pers.) op een accommodatie waar op dat moment niemand anders verblijft. Ieder heeft een eigen kamer met sanitair en in de grotere ruimtes kunnen we de 1.5 m maatregel met gemak naleven.

 

Voor wie: je hoeft geen kennis van de tarot te hebben om deel te nemen, basiskennis van mediumschap is wel vereist

Wanneer:      13 tot en met 17 juli 2020
Waar:              De Tienhoeve, Hengelo
Kosten:           625,- euro (
op basis van eigen kamer met sanitair, volpension en een uitgebreid naslagwerk).


Aanmelden:  klik hier om je aan te melden!

 

Chris Drew, demonstratie en

weekend workshop, januari 2021

 

Meer inhoudelijke informatie volgt zo snel mogelijk!

 

Intensieve vierdaagse mediumschap

mei 2020

Docenten: Janneke Leber & Myrthe Bruinzeel 

Thema: Beziel je mediumschap!

 

‘Beziel je mediumschap’, dat is het thema van deze vierdaagse. Mediumschap heeft een technische kant, natuurlijk. Maar bij bezield mediumschap voel je dat het medium met hart en ziel aan het werk is. Dan hoor je de spirituele wereld door het medium heen praten.

Dat is mediumschap ten top!

 

Hoe kom je daar? Door ervaring. Maar ook door de juiste insteek. Door nooit te vergeten in dienst van welke grote kracht je werkt. Door je daar meer en meer op af te stemmen en mee te verbinden. Zodat je hun ideale kanaal kunt zijn. Dan is mediumschap ook geen werken meer. Dan stroomt het...

 

Deze prachtige vierdaagse is voor studenten van verschillende niveaus die in staat zijn zelfstandig een spiritcontact te maken.  Vanuit het prachtige klooster De Volksabdij in Ossendrecht, omgeven door heerlijke bossen, bieden we je de kans om 4 dagen lang, los van alles, helemaal bezig te zijn met je passie: het mediumschap.

 

Myrthe Bruinzeel en Janneke Leber hebben allebei al meer dan 10 jaar een professionele praktijk en delen ook een passie voor het lesgeven. We zoeken altijd naar originele invalshoeken en bieden een grote mate van veiligheid waarin je je als student het beste kunt ontwikkelen.

 

Wat kun je onder andere in het lesprogramma verwachten? Meditaties, groepslessen, demonstraties en inspiratie.

Naast het lesprogramma overdag, verzorgen we ook een vrijblijvend avondprogramma, waaronder een Spiritueel Café, waarin we op een luchtige manier bezig zijn met het spirituele en waar we elkaar nog beter leren kennen. Kortom: waar je ook zit in je ontwikkeling: een flinke, maar ook gezellige boost voor je mediumschap!

Wanneer:       21 tot en met 24 mei 2020
Waar:              De Volksabdij in Ossendrecht
Kosten:           525,- euro (
op basis van eenvoudige tweepersoons-abdijkamer, ontbijt, lunch, diner en alle lessen)
Aanmelden:  klik hier om je aan te melden!