Home
 

Intensieve vijfdaagse mediumschap

november 2020

Docenten: 

Janneke Leber, Rosita Belkadi, Laura Hertel,

Myrthe Bruinzeel, Carmen Vreeburg,

Ilse Velle en Diana Mulock

Thema: 'Mediumschap XXL'

Samen ‘opgegroeid’ binnen het mediumschap. Jarenlang met hart en ziel gewerkt om onze passies neer te zetten en verder te ontwikkelen. Ieder op een eigen manier, maar altijd supportend naar elkaar! En ineens wisten we: we gaan onze krachten bundelen.

 

Wij, Laura, Diana, Carmen, Ilse, Rosita, Myrthe en Janneke, bieden jullie een vijfdaagse aan om nooit te vergeten.

Een 5vijfdaagse over datgene waar wij nog altijd vol van zijn: het mediumschap.  Een week voor alle niveaus, van beginners tot mensen met al wat ervaring en van gevorderden tot vergevorderden. We zullen allemaal een eigen groep les geven. Maar we zorgen ook voor een gevarieerd programma, zodat je ons allemaal kunt zien werken of horen spreken. Er zijn:

 

•  Groepssessies

•  Lezingen

•  Demonstraties

•  Meditaties

•  Tutorials

 

We hebben ieder onze eigen kleur, smaak en specialisatie die we met liefde zullen uitdragen. Thema's die aan bod komen zijn:

 

•  Kennismaken met het mediumschap

•  Zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling

•  Trance

•  Filosofie

•  Privé-consulten en demonstreren

•  Storytelling

•  Je eigen relatie met de spirituele wereld

Wanneer:       15 tot en met 20 november 2020
Waar:              Kasteel De Berckt, Baarlo
Kosten:
           595,- euro (op basis van een tweepersoonskamer [Eenpersoonskamer = 695,- euro],

                          ontbijt, lunch, diner en alle lessen)
Aanmelden:  klik hier om je aan te melden!

 

                                     Vierdaagse zielsgraag wandelen augustus 2020

Docenten: Steven de Winter & Myrthe Bruinzeel 

Thema: ‘Van binnen naar buiten, van buiten naar binnen’

Met veel plezier organiseren wij, Steven De Winter en Myrthe Bruinzeel, deze bijzondere vierdaagse in de prachtige natuur van Ossendrecht, Zuid-Nederland. Myrthe heeft al meer dan 10 jaar haar eigen medium praktijk ‘Spirit en Soul’ en Steven is bezieler van wandel meditatie retreats ‘Herbronnen in de Provence’ en ‘Stiltewandelingen in Vlaanderen’.

 

We voelen en merken dat veel mensen, in deze drukke tijden, de connectie met zichzelf kwijt zijn. Samen begeleiden wij jullie daarom graag door een mooi proces van terug verbinding maken met jezelf en herontdekken wie je bent en wat je diep van binnen wil (en niet meer wilt). Je leert ook weer op je intuïtie vertrouwen.

 

Tijdens deze retraite gaan we elke dag al wandelend de natuur in. In Stilte. In bewust-zijn en bewust-voelen. Letterlijk even stilstaan. We gaan vertragen, mediteren, schrijven, voelen, en nog veel meer… we gaan met jullie op zoek naar je prachtige bron, naar je essentie.

 

We laten jullie ervaren dat wandelen en mediteren de weg is naar rust in jezelf, naar de kern van jouw zielsleven. Je gaat dus terug de verbinding aan met jezelf als persoon. Deze dagen zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ervaring te hebben met wandelen, mediteren of zelfontwikkeling. 

 

We verblijven in de rustgevende Volksabdij in Ossendrecht. We starten op donderdag 13 augustus om 10 uur en ronden af op zondag 16 augustus om 15 uur.

Wanneer:      13 tot en met 16 augustus 2020
Waar:              De Volksabdij in Ossendrecht
Kosten:           535,- euro (
op basis van eenvoudige eenpersoons-abdijkamer met gedeeld sanitair, ontbijt, lunch, diner

                          en volledig programma)
Aanmelden:  klik hier om je aan te melden!

 

Interactieve avond met Spirit met Janneke Leber

Eindelijk weer eens werken voor een zaal met live publiek! En nu dat dan weer kan willen we er, met inachtneming van de regels, ook iets super-bijzonders van maken. Iets waarbij we dat ‘live’-gevoel extra goed met elkaar kunnen ervaren.

En we noemen het: Een Interactieve Avond met Spirit! Dus geen ‘gewone’ demo waarbij wij contacten maken en de zaal mee-leeft, maar een avond waarin we allemaal één zijn met elkaar èn met Spirit. En ja, mogelijk komen er ook overleden dierbaren door en mogelijk komen er persoonlijke boodschappen. Maar dat laten we aan Spirit. Want die weet wat wij, na al die maanden, nodig hebben… Dus wees erbij en laten we gaan voor een mooi en warm samen-zijn. Geschikt voor iedereen.

Wanneer:       10 september 2020
Waar:              Hoofdstraat 1, Terheijden
Kosten:
           15,- euro

Aanmelden:  klik hier om je aan te melden!

 

Chris Drew, demonstratie en

weekend workshop, januari 2021

 

Meer inhoudelijke informatie volgt zo snel mogelijk!

 

Vierdaagse: Het volledige medium

april 2021

Docenten: Janneke Leber & Myrthe Bruinzeel 

Thema: Het volledige medium

 

Het wordt een 4-Daagse met twee verschillende groepen: beginners en gevorderden. Maar wel met een gezamenlijk thema: Het Volledige Medium. Daarmee bedoelen we dit: Mediumschap is niet alleen een techniek. Het is belangrijk dat je je eigen ziel steeds beter leert kennen. En dat je leert nadenken over de spirituele wereld. Dat je met vragen van klanten over de spirituele wereld leert omgaan (gevorderden). En dat je leert hoe je je eigen energie verhoogt (beginners). Andere thema’s die aan bod komen:

• Spirituele zelfzorg
• Jouw eigen wijsheid
• Spiritualiteit leven
• Vergeving
• Jouw unieke samenwerking met Spirit leren ontdekken

Dit alles gebeurt vanuit het prachtige klooster De Volksabdij in Ossendrecht, waar we liefdevol verzorgd worden en die is omgeven door heerlijke bossen om tussendoor in te wandelen. We bieden we je de kans om vier dagen lang, los van alles, helemaal bezig te zijn met: het mediumschap.
Myrthe Bruinzeel en Janneke Leber hebben allebei al meer dan 10 jaar een professionele praktijk en delen ook een passie voor het lesgeven. We zoeken altijd naar originele invalshoeken en bieden een grote mate van veiligheid waarin je je als student het beste kunt ontwikkelen.

Naast het lesprogramma overdag, verzorgen we ook een vrijblijvend avondprogramma, waarin we op een luchtige manier bezig zijn met het spirituele en waar we elkaar nog beter leren kennen. Kortom: waar je ook zit in je ontwikkeling: een flinke, maar ook gezellige boost voor je mediumschap!

Wanneer:       22 tot en met 25 april 2021
Waar:              De Volksabdij in Ossendrecht
Kosten:           525,- euro (
op basis van eenvoudige tweepersoons-abdijkamer, ontbijt, lunch, diner en alle lessen)
Aanmelden:  klik hier om je aan te melden!