top of page

do 06 jul

|

Prinsenbeek

Muzikale demonstratie mediumschap in de ceremonietuin

De magie van de ondergaande zon, een prachtige ceremonietuin en mediumschap en muziek

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Muzikale demonstratie mediumschap in de ceremonietuin
Muzikale demonstratie mediumschap in de ceremonietuin

Tijd & locatie

06 jul 2023, 20:00 – 21:30

Prinsenbeek, Kettingdreef 1, 4841 KD Prinsenbeek, Nederland

Over deze activiteit

Een muzikale avond met Spirit

Misschien heeft u wel eens het gevoel dat uw dierbaren nog altijd dichtbij zijn, of misschien vraagt u zich wel af of er leven is na de dood. Om dat te onderzoeken organiseer ik een magische zomeravond.

Cordis nodigt u graag uit voor een bijzondere avond mediumschap in onze prachtige Boschdal Ceremonietuin. Op donderdag 6 juli hebben we muzikant Lars Zebregs te gast samen met medium Myrthe Bruinzeel en Janneke Leber.

Lars zal zich laten inspireren en liedjes ter gehore brengen die spontaan tot hem komen, of zelfs ter plekke ontstaan. Op de klanken van de muziek worden Myrthe en Janneke zich bewust welke dierbaren zich melden en zij zullen hen een stem geven. Wat ontstaat is een sfeer van liefde, troost en verbinding.

Stel je voor: een zwoele zomeravond in Boschdal Ceremonietuin. Ongedwongen, op uw eigen picknickkleed, of meegebrachte stoelen, laat u zich meevoeren op de klanken van Spirit. Deze avond belooft heel bijzonder te worden en is door anderen beschreven als indrukwekkend.

Donderdag 6 juli 2023 Locatie: Boschdal Ceremonietuin / Cordis Uitvaart, Kettingdreef 1 in Prinsenbeek Tijd: 20.00 – 21.30 uur Entree: € 22,50 p.p. (incl. een kopje thee/koffie)

A.u.b reserveren: info@cordis-uitvaart.nl Vermeld in uw aanmelding a.u.b. uw naam, aantal personen en telefoonnummer. Na aanmelding ontvangt u een betaalverzoek voor de entree.

U bent welkom in de tuin vanaf 19.30 uur. In de bomengalerij kunt u een foto van uw dierbare ophangen en een kaarsje aansteken.

Harten5 is aanwezig om in de tuin op de grond met natuurlijke producten een grote mandala te maken. U kunt iets uitzoeken of zelf iets natuurlijks meebrengen ter herinnering aan degene die u mist. Samen wordt het een liefdevolle creatie van herinnering.

We kijken er naar uit u te ontmoeten op deze magische avond!

Patricia Notting - Cordis Uitvaart Myrthe Bruinzeel, Janneke Leber & Lars Zebregs Annemarie en Ingeborg van Harten5

Ps: in het geval van een slechte weersverwachting is het noodzakelijk deze muzikale avond met Spirit te verzetten naar een later ntb datum.

Deel dit event

bottom of page