shutterstock_526400839_vrij.png
LAMP-LIGHT-SHADOW.png
TOP FLORAL - SCHADUW.png
CAPS_W.png
WIT KADER 25.png
Weekend workshops
Home

Data 2020/2021

De weekenden vinden plaats op de volgende data

(klik op de titel om te zien wat het programma inhoudt):

4 en 5 april 2020

De Power, Flow en Wow!

6 en 7 juni 2020

De kracht van het verhaal (storytelling)

5 en 6 september 2020

Demonstratie, spreken en filosofie

7 en 8 november 2020

Privéconsulten en demonstratie

9 en 10 januari 2021

Er is leven na de dood

 
 
 
 

1 en 2 februari 2020

De 'Me' in Mediumschap

Mediumschap en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Je persoonlijke ontwikkeling kun je niet los zien van je ontwikkeling als medium. Dit weekend gaan we werken met de ziel. Soulwork is een prachtige basis voor je mediumschap.

 

We gaan kijken naar vragen als: 

> Wie ben jij?

> Welke kwaliteiten breng je mee in je mediumschap?

> Welke beperkende gedachten blokkeren je mediumschap?

> Hoe laat je jóuw persoonlijkheid doorstralen in je 

    mediumschap?

 

Op zaterdag gaan we ontdekken dat we onderdeel zijn van de spirituele wereld en dat ook wij een spirit zijn, maar dan in een fysieke vorm.

 

Op zondag zullen we oefeningen doen die helpen om het vertrouwen in je mediumschap te vergroten. Als je weet dat je zelf onderdeel bent van de wereld waarmee je communiceert, is vertrouwen ineens niet meer zo ver weg. 

Dit weekend is exclusief voor deelnemers aan het Mentorshipprogramma.

 

 

4 en 5 april 2020

De Power, Flow en Wow!

De power is de brandstof van een mooi contact. Zonder goede opbouw van je power verloopt je mediumschap stroef en kan de flow niet op gang komen.

 

In dit weekend gaan we kijken naar de aspecten die de power beïnvloeden. We leren om de power op te bouwen en te handhaven. We krijgen begrip in de fluctuerende kracht die de power is en hoe we deze beweging kunnen beïnvloeden en gebruiken. Om vervolgens vanuit die power de flow te laten ontstaan om een contact met een wow-factor te kunnen neerzetten.

 

Op zaterdag kijken we naar de aspecten van de power en hoe we deze kunnen beïnvloeden om de staat van natuurlijke flow te bereiken.

 

Op zondag gaan we nog een stapje verder en groeien we vanuit de natuurlijke flow naar de wow-factor, door je vanuit de flow te laten leiden naar concrete bewijzen.

1 en 2 februari 2020

De kracht van het verhaal (storytelling)

Een goed contact kent een bepaalde flow en is als een verhaal dat zich ontvouwt.

 

De kracht van mediumschap is dat je een overleden dierbare weer even tastbaar dichtbij brengt. Zodat de ontvanger niet enkel naar huis gaat met feiten die kloppen, maar met het gevoel een ontmoeting te hebben gehad met hun dierbare.

Dat contact breng je het best tot leven als je het als een verhaal laat ontvouwen. 

 

Op zaterdag gaan we aan de slag met het begrip storytelling. Hoe bouw je een mooi verhaal op? Hoe zorg je dat de bewijzen die je krijgt door een verhaal aan elkaar gelijmd worden? Hoe breng je de essentie van de persoon echt weer even terug tot leven en hoe breng je het verhaal?

 

Op zondag gaan we in op hoe je van een contact een mooi rond geheel maakt. Een verhaal heeft namelijk een begin, een midden en een einde. Traditioneel wordt er in mediumschap veel aandacht besteed aan het begin en het midden (wie is de communicator en welke bewijzen onderbouwen dat het werkelijk die persoon is?), maar wordt er weinig aandacht besteed aan het einde (waarom komen ze?) Vandaag gaan we dan ook werken met de CERT-methode en besteden we daarom ook aandacht aan de boodschap.

 

 

 

 

5 en 6 september 2020

Demonstratie, spreken en filosofie​

Bij demonstreren van mediumschap draait het om zoveel meer dan enkel het doorgeven van contacten. Het is een ontmoeting tussen het publiek en hun dierbaren, maar ook een inspiratie die mensen uitnodigt om thuis te komen bij zichzelf.

Aan het einde van een demonstratie is iedere bezoeker geraakt of geïnspireerd, en ook zij die geen contact kregen, moeten iets hebben gekregen dat ze mee kunnen nemen.

 

Hoe verzorg je zo'n volledige demonstratie? Hoe geef je hen die geen contact krijgen ook iets mee?

 

Dat gebeurt door middel van de filosofie die gedeeld wordt. Uitleg die we als medium geven over de spirituele wereld en hoe het daar is.

 

In dit weekend gaan we ons verdiepen in de zeven principes van het spiritualisme om zo een fundament te leggen onder ons gesproken woord.

 

We zullen aandacht hebben voor het ontwikkelen van een eigen visie, en actief werken aan demonstreren, spreken en inspireren.

 

We kijken niet enkel naar wat je zegt, maar zullen ook aandacht besteden aan hoe je presenteert, zodat wat je zegt een heel publiek kan boeien.

 
 
BOEK VRIJ-STORY.png
DIWALI VRIJ FLIPPED 2.png

7 en 8 november 2020

Privéconsulten en de boodschap

Het privéconsult is een uitdagend en prachtig stukje van het mediumschap. Je werkt voor mensen in een kwetsbare periode in hun leven en ze geven je het volste vertrouwen om hen in die kwetsbaarheid te ontmoeten. In dit weekend gaan we werken aan het geven van een professioneel consult.

 

Op zaterdag kijken we naar het privéconsult:

>  Wat is een consult eigenlijk?

>  Welke vormen zijn er?

>  Hoe herken en bedien je de noodzaak van de client?

>  Hoe ga je om met de tijdsdruk?

Aan het einde van de dag heb je heel duidelijke handvatten over de vorm en structuur van het consult.

 

Op zondag kijken we naar de boodschap.

 

>  Hoe kom je tot de boodschap?

>  Is er altijd een boodschap?

>  Hoe breng je de boodschap op een goede manier over?

 

Aan het einde van het weekend heb je meer vertrouwen en inzicht in het consult in de praktijk en kun je jouw persoonlijke vorm kiezen.

 

9 en 10 januari 2021

Er is leven na de dood

Er is leven na de dood! Als medium breng je deze wetenschap over op nabestaanden.

Je bewijst dat hun dierbaren nog altijd dichtbij zijn en dat is een prachtige boodschap voor hen die zijn overgegaan.

 

Maar hoe zit het met de nabestaanden? Is er voor hen ook leven na de dood van een geliefde? Hoe kun je als medium een nabestaande weer zicht geven op een waardevol en gelukkig leven als zij enkel het gat van gemis ervaren?

 

In dit weekend gaan we verder in op rouw. In onze maatschappij ligt er bij rouwverwerking vaak veel nadruk op het ervaren van pijn en verlies. Spirit geeft een andere kijk op rouw en zegt:

 

“Als we leren kijken naar wat iemand in ons leven heeft gebracht, blijft er na afscheid verrijking over in plaats van verlies.”

 

In dit weekend leer je hoe je het gat van gemis kunt opvullen met de gloed van koestering en herinnering!

Kiezen voor mediumschap betekent ook dat je in contact komt met allerlei situaties waar je in je training niet altijd op voorbereid bent, of zaken die jou persoonlijk raken, of die door de inhoud heel gevoelig liggen? Hoe spreek je uit dat iemands partner vermoord is, of wellicht een verslaving heeft gehad die hem fataal is geworden? Hoe ga je om met ouders die een kind, of misschien wel meerdere kinderen verloren hebben? Kortom: hoe ga je om met gevoelige kwesties?

 

Op zaterdag werken we met het anders leren kijken naar rouw, en hoe je nabestaanden daardoor perspectief kunt bieden. We kijken naar hoe we in privé-consulten kunnen omgaan met de cliënt in diepe rouw.

 

Op zondag werken we met echte cliënten in een rouwproces

6 en 7 maart 2021

Spirit as your teacher

Je ontwikkeling als medium is een levenslang proces. In de eerste fase van je ontwikkeling bezoek je veel cursussen en volg je opleidingen van tutors die bij je passen.

Maar op een gegeven moment komt het punt dat je wordt uitgedaagd om zelf verantwoordelijkheid voor je ontwikkeling te nemen. Je merkt dat workshops volgen nog altijd fijn is, maar je eigenlijk geen voeding meer geeft. Dan wordt het tijd om te leren van Spirit zelf.

In dit weekend leren we hoe je je verbinding met de spirituele wereld kan verdiepen zodat Spirit je teacher kan zijn.

Als medium ben je een ambassadeur voor de spirituele wereld, en is het dus noodzakelijk dat je je afstemt op het plan dat zij hebben met je mediumschap.

Hoe kun jij de Spirituele wereld het best dienen en waar kunnen zij jouw talenten het meest gebruiken?

In dit weekend krijg je handvatten om je ontwikkeling over te geven aan Spirit om zo boven jezelf uit te stijgen.

Dit weekend is exclusief voor deelnemers aan de mentorship