top of page
shutterstock_1114732142-vrij.png
LAMP-LIGHT-SHADOW.png
TOP FLORAL - SCHADUW.png
CAPS_I.png
WIT KADER 25.png
Intervisie
Home

Je hebt al behoorlijk wat praktische training achter de rug en wilt graag écht gaan werken voor de spirituele wereld.

Je voelt de drang om Spirit een stem te geven en de drive om daar vol voor te gaan. Je dacht dat je qua training toch echt al behoorlijk wat kennis had opgedaan, maar nu je de stap zet van student mediumschap naar werken in de praktijk gaat er opnieuw een wereld voor je open.

Een wereld die je roept en lonkt, maar waar je af en toe toch ook wat in verdwaalt. 

Je zoekt naar mensen om je ervaringen mee te delen en je zoekt naar handvatten hoe je je kennis kunt vertalen naar wat je in de praktijk allemaal tegenkomt.

 

Als je jezelf hierin herkent ben je van harte welkom bij een nieuw initiatief van Spirit & Soul. Wij bieden de mogelijkheid om een jaar lang met elkaar te werken aan jouw ontwikkeling tot medium in de praktijk. In deze groep delen we ervaringen van wat we gaandeweg tegenkomen aan vragen en obstakels. Er is dus alle ruimte om jouw persoonlijke vraagstukken in de groep te stellen en uit te werken. 

meeuw-leeg.jpg

Naast het delen van ervaringen zal Myrthe ook handreikingen geven in het opzetten en runnen van een (eigen) praktijk. In deze groep zijn we een jaar lang toegewijd aan je eigen én elkaars ontwikkeling om zo uit te kunnen groeien tot mooie ambassadeurs voor de spirituele wereld. 

 

De intervisie zal in september 2019 starten en bestaat uit negen bijeenkomsten. Dit betreft een jaar lang begeleiding, losse bijeenkomsten bijwonen is daardoor niet mogelijk.

Data Intervisie

2019:

16 september

28 oktober

18 november

2020:

20 januari

17 februari

23 maart

20 april

18 mei

 

Tijd: 13.00 - 15.00 uur

Kosten: 500,- Euro

Plaats:  Mediumpraktijk Spirit & Soul, Teteringen

shutterstock_283508483_VRIJ_z. schaduw.p
Stoeltje_1.png
stoeltje 2.png
bottom of page