top of page
XG4W3813.jpg

Lezingen

Myrthe geeft regelmatig lezingen door heel het land over mediumschap, spiritualiteit, bewustwording en rouw.

Deze lezingen zijn altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van de beschikbare tijd hebben de lezingen vooral een interactief karakter waardoor het publiek ook echt onderdeel is van de lezing.

 

Wil je Myrthe uitnodigen om voor jouw event of bedrijf een lezing te geven? Neem gerust contact op via spiritandsoul@live.nl

 

Lezing: Er is leven na de dood!

 

Hoe kunnen we na het overlijden van een dierbare onze blik zachtjes leren richten op het ánders houden van die dierbare? Hoe kunnen we het pijnlijke gat van gemis in ons hart weer gaan vullen met de emotionele erfenis die deze persoon heeft nagelaten en waarmee diens leven het onze heeft verrijkt?

 

Tijdens deze interactieve lezing gaat u voelen hoe geen enkele ziel vertrekt zonder schatten te hebben achtergelaten. Hoe de pijn van nu onderdeel is van het geluk van toen. En we onderzoeken onze eigen erfenissen. Om zo te ontdekken dat er leven is na de dood van een geliefde.

mike los.png
LAMP-LIGHT-SHADOW.png
TOP FLORAL - SCHADUW.png
CAPS-D.png
WIT KADER 25.png
Demonstraties
Home
Demonstraties
Lezingen

Demonstraties

Bij een demonstratie mediumschap werkt een medium voor een grotere groep mensen. Zo 'n avond opent meestal met een mooi stuk muziek waarna het contact met overleden dierbaren wordt doorgeven.

 

Het verhaal van de dierbaren die communiceren, nodigt vaak ook uit om meer uitleg te geven over hoe het leven in het hiernamaals er nu uitziet en wat er precies gebeurt als je sterft.

Een demonstratie mediumschap is zoveel meer dan bewijzen dat er leven is na de dood. Het is vooral het tot stand brengen van een ontmoeting tussen mensen die een band delen. Een band die sterker is dan de fysieke dood.

 

Het is de kans om alsnog afscheid te nemen, een keer sorry te zeggen of simpelweg: ik hou van je.

Het is altijd leerzaam en ontroerend ook als de eigen dierbaren niet aan het woord komen. En als medium is het keer op keer een nederige ervaring om onderdeel te zijn van een liefde die nooit verloren gaat.

 

Nieuwsgierig of er binnenkort een demonstratie bij jou in de buurt is? Kijk dan in de agenda  voor een actueel overzicht.

Is er niets in jouw regio bij en wil je graag een keer een demonstratie organiseren? Neem dan gerust contact op dan kijken we wat er mogelijk is.

RECHTE TAK VRIJ-schaduw.png

Lezing: Wat gebeurt er als je sterft?

Als een geliefde overlijdt komen er ineens heel veel vragen bij je op. Is er leven na de dood? Waar ga je naartoe? Zie je elkaar terug? , en nog vele andere vragen. Myrthe Bruinzeel zal u in deze lezing, aan de hand van persoonlijke ervaringen,  meenemen in wat er gebeurt tijdens het stervensproces. Zowel herkenbare fysieke symptomen als de spirituele aspecten van het stervensproces komen aan bod. Zo wordt u uitgenodigd om een eigen beeld te vormen over sterven en leven na de dood. En zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen.

bottom of page