top of page
shutterstock_283508483_VRIJ_z. schaduw.p

Over Spirit & Soul

 

Myrthe Bruinzeel

Het contact met andere mensen is voor mij altijd belangrijk geweest. Van kleins af aan was ik op zoek naar verbinding van hart tot hart. Tijdens mijn werk als fysiotherapeut ontdekte ik dat ieder mens een verhaal heeft en merkte ik dat juist die verhalen vaak nog meer mijn aandacht genoten dan de klacht waarvoor men bij mij kwam.


In 2006 kwam het mediumschap op mijn pad. Dit was voor mij als een gevoel van thuiskomen. Een medium is een storyteller en vertelt het verhaal van levens die eens verbonden waren. Hier kon ik mijn interesse in de werkelijke mens helemaal kwijt en leerde ik de verhalen van mijn klanten en hun overleden dierbaren op ontroerende wijze te vertellen.

Omdat ik heel nuchter van aard ben, heb ik gekozen voor het Spiritualistisch mediumschap, waarbij wordt uitgegaan van het leveren van bewijs over de overledene. Om me zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen volgde ik o.a. lessen aan het Arthur Findlay College in Stansted. Maar het meest belangrijk waren de lessen van de spirituele wereld zelf. Deze brachten me in richtingen die ikzelf nooit voor mogelijk had gehouden, maar die tegelijkertijd zo ongelooflijk logisch waren. Zo kwam ik er toe me meer en meer toe te leggen op de client in rouw. In spirituele stervensbegeleiding komen  mijn oude beroep en mijn huidige passie mooi samen. Ik ben dan ook dankbaar voor de samenwerkingen met toegewijde uitvaartondernemers, voor wie ik lezingen en demonstraties verzorg.

Patrick Rosenthal

Mystiek, esoterie, spiritualiteit, filosofie, zijn onderwerpen die mij altijd hebben geboeid en vormen een rode draad in mijn leven. Zoeken en onderzoeken, waarbij niets vaststaat, maar er altijd een uitnodiging is om verder te zoeken.

 

De spirituele wereld heeft mij op meerdere momenten uitgenodigd om een samenwerking aan te gaan. In 2006 heb ik die uitnodiging aangenomen en ben ik op zoek gegaan naar hoe ik mijn eigen invulling kon geven aan dit stuk.

 

Eigenwijze ontwerper en fotograaf waardoor het nuchtere Engelse mediumschap zo aanspreekt. Er wordt uitgegaan van het leveren van bewijs van leven na dit leven, verifiëerbaar, herkenbaar en zonder franje.

Mijn ontwikkeling bracht me naar het Arthur Findlay College in Stansted en - door de methode gestimuleerd - naar verschillende cursussen en workshops die de bekende tutors van het Arthur Findlay College hier in Nederland gegeven hebben.

Contact

Contact

 

Mediumpraktijk Spirit & Soul

Oosterhoutseweg 1a

4847 TA Teteringen

 

Myrthe Bruinzeel

E-mail:  spiritandsoul@live.nl

 

Patrick Rosenthal

E-mail: pat@spiritandsoul.nl

Volg ons op onze socials:

Dank je wel!

  • Spirit & Soul
  • Spirit & Soul
  • Spirit portraits by Pat
SELFIE 2020_LR.jpg
MYRTHE RGB 2015_LR.jpg

Vanwege de overweldigende vraag naar priveconsulten, kunnen deze afspreken uitsluitend via de site gemaakt worden. E-mails met betrekking tot deze afspraken of vragen over de wachtlijst kunnen helaas niet worden beantwoord.

bottom of page