top of page
BLOEMEN, GEEL, VRIJ.png

Privéconsult

 

Tijdens een privéconsult zal ik eerst uw eigen energie lezen (psychometrie). Dingen waar u in uw eigen leven tegenaan loopt zullen aan de orde komen en patronen in uw leven worden duidelijk gemaakt. Terwijl ik uw energie lees, wordt ik me bewust van overleden dierbaren die aanwezig zijn.

Ik zal uw dierbare beschrijven aan de hand van voor hen karakteristieke kenmerken zoals, persoonlijkheid, manier van overlijden, gedeelde herinneringen etc. Als het voor u duidelijk is om wie het gaat zal ik hun boodschap doorgeven. De consulten geef ik enkel in de praktijk, het is niet mogelijk een online afspraak te maken. 

 

Duur:      ca. 45 minuten

Kosten:  90,- euro 

Hoe maakt u een afspraak?

Door het overweldigende aantal aanvragen is het momenteel niet mogelijk om direct een consult bij Myrthe te boeken. Je kunt je wel inschrijven op de wachtlijst.

Je ontvangt dan bericht zodra er weer plekjes vrijkomen.

Er verschijnen maandelijks nieuwe plekjes op de wachtlijst. Houd daarom de site goed in de gaten! Over de wachtlijst wordt NIET gecorrespondeerd. Mailtjes met een verzoek om op de wachtlijst geplaatst te worden of een afspraak te maken kunnen we helaas niet beantwoorden. 

  De wachttijd bedraagt 4-6 maanden

Wij hebben  betrouwbare collega's bereid gevonden om tijdelijk in te springen.  Wij stellen u graag aan hen voor:

QUOTE RAM DASS.png
BK-046-vrij.png
LAMP-LIGHT-SHADOW.png
TOP FLORAL - SCHADUW.png
CAP-C-30.png
WIT KADER 25.png
Consulten
Priveconsult
Home
THEE-1.jpg
LIJST-DONKER-VRIJ.png
CHESTERFIELD-VRIJ.png
Wij stellen voor

Mandy Gommers

 

We hebben Mandy leren kennen als een warm en empatisch mens met een passie voor mediumschap en kunst.

Haar honger naar het mediumschap zorgde ervoor dat ze gedurende acht jaar lang zichzelf schoolde bij twee verschillende mediums.

Hierdoor kreeg zij vanuit twee invalshoeken een brede basis mee. Na verloop van tijd begon Mandy haar eigen manier en stijl te vinden binnen het mediumschap. Zij maakt prachtige intuïtieve schilderijen en als je dat wilt, kun je bij haar ook een consult krijgen waarbij zij een afgestemd schilderij voor je maakt

 

Ze heeft inmiddels een eigen, goedlopende praktijk in Vlijmen

Let op: indien u kiest voor een consult bij Mandy, vindt dit consult in haar praktijk in Vlijmen plaats!

 

Duur:      ca. 45 minuten

Kosten:  85,- euro

Waar:    De Akker 3, 5251 AB in Vlijmen.

BK-046-vrij.png

Els Schouten

 

We hebben Els leren kennen als een kritisch en nieuwsgierig mens met een passie voor mediumschap. Voordat zij zich inschreef voor onze opleiding, wilde ze door middel van een reading eerst toetsen of wij wel wisten waar we het over hadden.

Els' scherpe blik maakte haar een student die ook haar eigen resultaten kritisch onder de loep nam. Het kon altijd beter.

Deze eigenschap heeft haar ontwikkeling tot medium enorm verrijkt. 

 

Inmiddels is ook zij een volwaardig professioneel collega met een eigen praktijk in Loon op Zand naar wie wij dan ook vol vertrouwen en met liefde doorverwijzen.

Let op: indien u kiest voor een consult bij Els, vindt dit consult in haar praktijk in Loon op Zand plaats!

 

Duur:      ca. 45 minuten

Kosten:  85,- euro

Waar:     Boötes 19, Loon op Zand

Els-12-klein.jpg
P7270130.jpg
bottom of page