top of page
QUOTE RAM DASS.png
BK-046-vrij.png
LAMP-LIGHT-SHADOW.png
TOP FLORAL - SCHADUW.png
CAP-C-30.png
WIT KADER 25.png
Consulten
Myrthe Bruinzeel
Home
CHESTERFIELD-VRIJ.png
Wij stellen voor
BK-046-vrij.png
Patrick Rosenthal
THEE-1.jpg
LIJST-DONKER-VRIJ.png

Patrick Rosenthal

 

Privéconsult / Spirit portret

 

Bij een privéconsult, een reading, stem ik me af op uw energie. Op die manier kan ik voelen wat er in uw leven speelt en waar u tegenaan loopt. In de meeste gevallen wordt ik me tijdens dat proces gewaar van één van uw dierbaren die vanuit de spirituele wereld naar voren komt. Aan de hand van specifieke kenmerken en informatie zult u deze dierbare kunnen herkennen.

 

Spirit portret

 

Een spirit portret is, net als de gesproken informatie tijdens de reading, een portrettekening geïnterpreteerd vanuit de energie van uw dierbare. Waarbij het kan zijn dat het contact - uw dierbare - zelf getekend wordt, of iemand die een connectie met u of uw dierbare heeft. Bij een spirit portret gaat het om de combinatie van informatie en portret. Samen vormen zij het spirit portret. Soms heeft het getekende portret een duidelijke gelijkenis met uw dierbare die communiceert, maar vaker gaat het om de karaktertrekken en / of specifieke kenmerken waaruit kan worden opgemaakt dat het inderdaad om een van uw dierbaren gaat.

 

Tijdens het consult werk ik met statements waarop u kort kunt antwoorden. Tussendoor werk ik mogelijk aan een portret. Soms komt het voor dat er níet getekend wordt tijdens een consult, dan heb ik te weinig visuele informatie. Het tekenen van een portret kan ik niet forceren. Dat heb ik helaas net zo min in de hand als wíe er doorkomt, maar spirit geeft altijd wat er nodig is.

 

Indien er tijdens het consult wel een portret is ontstaan, krijgt u dit vanzelfsprekend na afloop mee naar huis.

 

Kosten: 75,- euro.

Consulten worden uitsluitend live in de praktijk gegeven.

 

Bent u geïnteresseerd?

Klik dan op de knop voor een afspraak.

Voor voorbeelden van mijn spirit portretten kijkt u op:

3D_rounded_square_with_glossy_Instagram_logo.png
3D_rounded_square_with_glossy_Facebook_logo.png
SELFIE 24-09-2020.jpg

Patrick Rosenthal

 

Auragraph

Een auragraph of soulpainting is een tekening die geïnspireerd is op uw energie. Aan de hand van een psychometrie-reading (het lezen van uw energie) maak ik een tekening. In de tekening kan van alles verwerkt zijn dat in die reading naar voren komt of wat er gelezen wordt in uw energie: bloemen, dieren, symbolen, kleuren enzovoort.

 

De reading bestaat voor een deel uit het geven van informatie die uit uw energie naar voren komt, en voor een ander deel uit het verklaren van de kleuren, symbolen etc. die gebruikt zijn in uw zielstekening.

 

Het is een heel persoonlijk en intiem kunstwerkje dat u kunt zien als de vertaling van uw basisenergie.

 

De tekening wordt digitaal gemaakt. U ontvangt de auragraph op een poster van ca. 50 x 50 cm met de geprinte uitleg in een apart mapje. Na ontvangst stuur ik u die documenten ook digitaal.

 

Voor het maken van een auragraph ontvang ik graag uw naam, uw geboortedatum en een foto waarop uw gezicht en met name uw ogen goed te zien zijn.

 

Wilt u een auragraph aan iemand cadeau doen? Dat kan! Vraag in dat geval naar een cadeaubon.

 

Kosten:

Auragraph incl. reading en uitleg: 225,- Euro

 

Auragraph incl. reading in English: 195,- GBP / 245,- USD

Auragraph Inkl. Reading auf Deutsch: 225,- Euro

 

Bent u geïnteresseerd in een auragraph?

Klik dan op de knop voor een afspraak.

agb mb LR.jpg
auragraph.jpg
BLOEMEN, GEEL, VRIJ.png

Wij stellen voor:

 

Duurt de wachtlijst je te lang, verwijzen wij je met vertrouwen naar:

Noord-Brabant

Loon op Zand: Els Schouten, www.elsschouten.nl

Vlijmen: Mandy Gommers, www.spiritcolour.nl

Tilburg: Leentje Elshout, www.leentjeelshout.nl

Zeeland

Yerseke: Rien Allewijn, www.pranagoodenergy.nl

Noord-Holland

Weesp / Bussum: Frank Osinga, www.zwave-weesp.nl

Weesp: Anita Kijf, www.zwave-weesp.nl

Zuid-Holland

Hoeksche Waard: Sandra van Velzen, www.san-zen.com

Patrick Rosenthal

Trance healing

Trance healing is een vorm van healing waarbij het medium in trance gaat om zo ‘opzij’ te stappen en de healing aan het team van spirit healers over te laten.

 

Hoe gaat de trance healing in zijn werk?

De healing vindt plaats in de praktijkruimte. Indien u besluit te komen voor een healing, kunt u op het afgesproken tijdstip naar binnen komen, uw jas aan de kapstok hangen en plaats nemen in de stoel die voor u klaarstaat in de praktijkruimte. Probeer dit zo stil mogelijk te doen, aanbellen of kloppen is niet nodig.

 

Bij uw binnenkomst ben ik al in een overshadowing, een lichte staat van trance, waardoor ik niet goed aanspreekbaar ben. Zodra u heeft plaatsgenomen in de stoel die voor mij staat, zal ik u vragen of het goed is dat ik mijn hand op uw schouder leg. Als u daar akkoord voor geeft, kan de healingsessie beginnen.

 

Dit gebeurt in stilte. Probeer zoveel mogelijk te ontspannen en rustig te ademen. Mogelijk ervaart u fysieke en / of emotionele sensaties. Onderdruk dat niet, accepteer het en laat het gebeuren.

 

Een healing neemt zoveel tijd in beslag als nodig is, maar in de regel duurt het circa 30 tot 45 minuten. Ook nadat de sessie is afgesloten werkt de healing nog door. Daar hoeft u niets voor te doen. Een healing kan nog tot 48 uur later of meer doorwerken. Het kan goed zijn dat u niets ervaart, maar spirit verspilt geen energie. Er wordt altijd gedaan wat nodig is.

 

Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen en / of uw ervaring te delen. Uw sessie is privé, er zijn geen anderen bij aanwezig.

 

Kosten: 45,- euro

Healingsessies worden uitsluitend in onze praktijk gegeven.

 

Bent u geïnteresseerd in een healingsessie?

Klik dan op de knop voor een afspraak.

Myrthe Bruinzeel

Privéconsult

 

Tijdens een privéconsult zal ik eerst uw eigen energie lezen (psychometrie). Dingen waar u in uw eigen leven tegenaan loopt zullen aan de orde komen en patronen in uw leven worden duidelijk gemaakt. Terwijl ik uw energie lees, wordt ik me bewust van overleden dierbaren die aanwezig zijn.

Ik zal uw dierbare beschrijven aan de hand van voor hen karakteristieke kenmerken zoals, persoonlijkheid, manier van overlijden, gedeelde herinneringen etc. Als het voor u duidelijk is om wie het gaat zal ik hun boodschap doorgeven. De consulten geef ik enkel in de praktijk, het is niet mogelijk een online afspraak te maken. 

 

Duur:      ca. 45 minuten

Kosten:  90,- euro 

Hoe maakt u een afspraak?

Door het overweldigende aantal aanvragen is het momenteel niet mogelijk om direct een consult bij Myrthe te boeken. Je kunt je wel inschrijven op de wachtlijst.

Je ontvangt dan bericht zodra er weer plekjes vrijkomen.

Er verschijnen maandelijks nieuwe plekjes op de wachtlijst. Houd daarom de site goed in de gaten! Over de wachtlijst wordt NIET gecorrespondeerd. Mailtjes met een verzoek om op de wachtlijst geplaatst te worden of een afspraak te maken kunnen we helaas niet beantwoorden. 

 

De wachttijd bedraagt 4-6 maanden

bottom of page