Privéconsult

 

Tijdens een privéconsult zal ik eerst uw eigen energie lezen (psychometrie). Dingen waar u in uw eigen leven tegenaan loopt zullen aan de orde komen en patronen in uw leven worden duidelijk gemaakt. Terwijl ik uw energie lees, wordt ik me bewust van overleden dierbaren die aanwezig zijn.

Ik zal uw dierbare beschrijven aan de hand van voor hen karakteristieke kenmerken zoals, persoonlijkheid, manier van overlijden, gedeelde herinneringen etc. Als het voor u duidelijk is om wie het gaat zal ik hun boodschap doorgeven.

 

Duur:      ca. 45 minuten

Kosten:  75,- euro 

Hoe maakt u een afspraak?

Door het overweldigende aantal aanvragen is het momenteel niet mogelijk om direct een consult bij Myrthe te boeken. Je kunt je wel inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt dan bericht zodra er weer plekjes vrijkomen. De wachttijd bedraagt 4-6 maanden

Wij hebben een betrouwbare collega bereid gevonden om tijdelijk in te springen.  Wij stellen u graag aan haar voor:

QUOTE RAM DASS.png
BK-046-vrij.png
LAMP-LIGHT-SHADOW.png
TOP FLORAL - SCHADUW.png
CAP-C-30.png
WIT KADER 25.png
Consulten
 
Home
THEE-1.jpg
LIJST-DONKER-VRIJ.png
CHESTERFIELD-VRIJ.png
 
BK-046-vrij.png

Els Schouten

 

We hebben Els leren kennen als een kritisch en nieuwsgierig mens met een passie voor mediumschap. Voordat zij zich inschreef voor onze opleiding, wilde ze door middel van een reading eerst toetsen of wij wel wisten waar we het over hadden.

Els' scherpe blik maakte haar een student die ook haar eigen resultaten kritisch onder de loep nam. Het kon altijd beter.

Deze eigenschap heeft haar ontwikkeling tot medium enorm verrijkt. 

 

Inmiddels is ook zij een volwaardig professioneel collega met een eigen praktijk in Loon op Zand naar wie wij dan ook vol vertrouwen en met liefde doorverwijzen.

Let op: indien u kiest voor een consult bij Els, vindt dit consult in haar praktijk in Loon op Zand plaats!

 

Duur:      ca. 45 minuten

Kosten:  75,- euro

Waar:     Boötes 19, Loon op Zand

ELS.png