Home

Privéconsult

 

Tijdens een privéconsult zal ik eerst uw eigen energie lezen (psychometrie). Dingen waar u in uw eigen leven tegenaan loopt zullen aan de orde komen en patronen in uw leven worden duidelijk gemaakt. Terwijl ik uw energie lees, wordt ik me bewust van overleden dierbaren die aanwezig zijn.

Ik zal uw dierbare beschrijven aan de hand van voor hen karakteristieke kenmerken zoals, persoonlijkheid, manier van overlijden, gedeelde herinneringen etc. Als het voor u duidelijk is om wie het gaat zal ik hun boodschap doorgeven.

 

Duur:      ca. 45 minuten

Kosten:  75,- euro 

Hoe maakt u een afspraak?

Door het overweldigende aantal aanvragen is het momenteel niet mogelijk om een consult bij Myrthe te boeken. Ook de wachtlijst is tijdelijk gesloten om zo te lange wachttijden te voorkomen. Op dit moment bedraagt de wachttijd ongeveer acht maanden.

Wij hebben twee betrouwbare collega's bereid gevonden om tijdelijk in te springen.

Wij stellen hen graag aan u voor:

 

Els Schouten

 

We hebben Els leren kennen als een kritisch en nieuwsgierig mens met een passie voor mediumschap. Voordat zij zich inschreef voor onze opleiding, wilde ze door middel van een reading eerst toetsen of wij wel wisten waar we het over hadden.

Els' scherpe blik maakte haar een student die ook haar eigen resultaten kritisch onder de loep nam. Het kon altijd beter.

Deze eigenschap heeft haar ontwikkeling tot medium enorm verrijkt. 

 

Inmiddels is ook zij een volwaardig professioneel collega met een eigen praktijk in Loon op Zand naar wie wij dan ook vol vertrouwen en met liefde doorverwijzen.

Let op: indien u kiest voor een consult bij Els, vindt dit consult in haar praktijk in Loon op Zand plaats!

 

Duur:      ca. 45 minuten

Kosten:  75,- euro

Waar:     Boötes 19, Loon op Zand

Han Terneldeli

 

We hebben Han leren kennen als een oprechte en geïnteresseerde man met een passie voor mediumschap.

Hij heeft jarenlang onze opleidingen gevolgd en was daarin een gretig student met altijd honger naar meer. Door de jaren heen hebben wij hem zien ontwikkelen van student naar volwaardig professioneel collega.

Han heeft zijn eigen praktijk in Breda waarnaar wij vol vertrouwen en met liefde doorverwijzen.

Let op: indien u kiest voor een consult bij Han, vindt dit consult in zijn praktijk in Breda plaats!

 

Duur:      ca. 45 minuten

Kosten:  75,- euro

Waar:     Grote Spie 259, Breda